Hodně zdraví

Úvodní foto k aktualitě Proč je důležitá čistota betaglukanu?

Proč je důležitá čistota betaglukanu?

Betaglukan je důležitý pro fungování našeho imunitního systému. Jeho účinnost přímo souvisí s jeho čistotou.

Technologicky pokročilý a patentovaný postup purifikace nám umožňuje dosahovat výjimečnou čistotu izolovaného betaglukanu a díky tomu i jeho vysokou aktivitu. Čistota našeho betaglukanu Imunio dosahuje 93 % (+/- 2 %). Ta je velice důležitá pro účinnost betaglukanu a pro jeho bezpečnost. Čím je betaglukan čistší, tím nižší je riziko vedlejších účinků nebo alergických reakcí, které mohou být způsobeny nečistotami, zejména bílkovinami. Náš betaglukan neobsahuje žádné bílkoviny.

MIKRONIZACE PRO VYŠŠÍ VSTŘEBATELNOST
Protože betaglukan z hlívy ústřičné není rozpustný ve vodě, mikronizujeme ho následně na velikost okolo 5 µm. Díky tomu je zabezpečený jeho optimální transfer z trávicí soustavy přes lymfatický systém do krve. Tím je docíleno maximální efektivity a bioaktivity našeho betaglukanu.

Čistota a mikronizace našeho betaglukanu Imunio zásadně zvyšuje a optimalizuje imunitní odpověď organismu.

ZÁKLADEM JE BETAGLUKAN Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
Betaglukan Imunio extrahujeme z čerstvé hlívy ústřičné. Díky tomu dosahuje tato imunostimulační látka nejvyšší kvalitu a poskytuje nejvyšší možnou účinnost. Použitá hlíva pochází z ekologického zemědělství, čímž je vyloučena možnost přítomnosti nežádoucích látek chemicky vázaných na betaglukan (těžké kovy, rezidua pesticidů a herbicidů a zbytky zemědělských hnojiv).

Při výrobě nepoužíváme žádná barviva, aditiva a ani konzervační látky.

Zpět do blogu